De praktijk

Afspraak maken

Een afspraak maken kan van maandag tot en met vrijdag

Afspraakherinnering

Wij sturen 48 uur voor aanvang een herinneringsmail. Wanneer u deze niet ontvang is dit geen reden om aan te nemen dat de afspraak niet doorgaat. Neem dan even contact op met de praktijk.

Aanmelden

Als nieuwe patiënt kunt u zich aanmelden via de website, telefonisch of aan de balie. De gegevens van uw vorige tandarts kunt u naar ons laten opsturen, info@deregenboog-rav.nl. Bij uw 1e bezoek wordt de huidige mondsituatie in kaart gebracht en worden wensen en mogelijkheden besproken. Wanneer er meerdere behandelingen plaats moeten vinden, zullen er vervolg afspraken gemaakt worden.

Medische gegevens

Bij elk tandartsbezoek is het verstandig de tandarts te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes en infecties etc.

Afspraken verzetten

In de praktijk wordt er alleen behandeld volgens afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen, om kosten aan uw zijde te voorkomen. Afzeggen van afspraken kan alleen telefonisch op telefoonnummer 071-3313475.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft of er mankeert volgens u iets aan uw gebit, wacht dan niet tot de volgende controle afspraak, maar neem contact met ons op. Indien mogelijk bel dan tussen 8:00-09:30 uur, zodat we u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Mocht de praktijk gesloten zijn, dan wordt u door het antwoordapparaat verzocht om te wachten tot de volgende werkdag of u kunt bellen naar het genoemde telefoonnummer.

Graag op tijd

Omdat wij zoveel mogelijk patiënten per dag willen helpen, werken wij met een strak behandelschema. Wij verzoeken u daarom op tijd te komen op uw afspraak. Houdt u er rekening mee dat het kan voorkomen dat de behandelaar meer tijd nodig heeft voor de patiënt voor u, waardoor u iets later behandeld kan worden.

Overleg met uw behandelaar

Als er iets is wat u met uw behandelaar wil bespreken, dan kan dit tijdens uw afspraak. Mocht u eerder willen overleggen, dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Indien de behandelaar op dat moment niet beschikbaar is dan kunt u het eventueel telefonisch met de assistente bespreken.

Nota

Onze rekeningen gaan via Infomedics. Mocht u de rekening via de email willen ontvangen dan kunt u uw emailadres aan ons doorgeven.

Uw privacy

Uw gegevens zijn beschermd en niet toegankelijk voor derden, behalve voor uw verwijzer/zorgverleners en zorgverzekeraar. Voor inzage door andere derden is altijd uw instemming nodig.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.